100% elektrisch & zero emissie

Monasso is de elektrische scooter voor de stadsnomade. Een slim, duurzaam vervoersmiddel om de stad mee te veroveren. Monochrome kleurstellingen, ingebouwde extra’s en totaal gebruiksgemak maken van jouw e-scooter een gouden eerste indruk en waardevolle investering. 

Monasso e-scooter 100% Elektrisch

De monasso e-scooter is te bekijken bij ons in de showroom. 

Eventueel is een proefrit mogelijk. 

€ 1.999,00

 • 90 kg
 • Beschikbaar

Monasso Zebra

THE FEELING OF FREEDOM: ZEBRA E

Ontmoet de nieuwe Monasso Zebra E. Onze complete tweezitter is uitgerust met een krachtige 2000W elektromotor, 12 inch wielen, schijfremmen voor én achter, één of twee uitneembare 60V30Ah lithium-ion accu's, alarm, USB-oplader, telefoonhouder en bijpassende topkoffer.

Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je Monasso e-scooter, zonder schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen op vooruit.

De Monasso Zebra E is voorzien van een zeer sterke 60V30Ah lithium-ion accu. Plaats een extra accu onder de buddy voor dubbele range.

 • 60V30Ah of 60V60Ah
 • range tot 55km/110km op 45km/u
 • range tot 85km/170km op 25km/u
 • accu's zijn uitneembaar
 • tevens oplaadpunt op de scooter
 • slechts 11kg per accu

€ 1.899,00

The sweet road ahead.

Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange ritten schakel je over op cruise control, voor je het weet ben je al aangekomen. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je Monasso e-scooter, zonder schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen op vooruit


Better Start Running, Thief.

Hier valt niets te halen. Jouw Monasso e-scooter is standaard bewapend met een alarm en anti-diefstal systeem om grijpgrage handen te weren. Met je afstandsbediening zet je hem nonchalant op slot. Wie vervolgens jouw e-scooter probeert te activeren, staat een verrassing te wachten. Een oorverdovend alarmgeluid, zwaaiende lichten en een geblokkeerd wiel om verplaatsing te voorkomen. De boodschap is meteen duidelijk: hands off.


Goodbye gas station, hello vacation.

Niet alleen bewust op de weg, maar ook bewust in de portemonnee. Alledaagse sluipkosten behoren met de Monasso e-scooter tot het verleden. Parkeerkosten, eindeloze tramritten, tankbonnetjes: je mag ze allemaal doorstrepen.

 

Het voordeel ten aanzien van een benzinescooter kan oplopen tot wel 800 euro per 10.000 km.

 

Heb jij al een vakantiebestemming in gedachte?

 


Custom created, designed for you.

Premium features, sleek design en nuttige extra’s. Jouw Monasso e-scooter is van kop tot staart uitgerust met details die ertoe doen.

 

 • Verkrijgbaar in shiny black, pearl white, matte midnight, matte red & matte black
 • Keuze uit black edition of silver edition
 • Voorzien van telefoonhouder en twee usb-telefoonladers

 


Call it switcheroo, or a breakthrough.

Noem het de grote verwisseltruc. Met een handomdraai is de lichtgewicht LG lithium-ion batterij uit je Monasso e-scooter en in de lader. Vind je het gek, met maar 8,5 kilo gewicht? Opladen kan op kantoor, thuis of in een restaurant. Eigenlijk overal, net als je telefoon. Easy does it

 


Bestel jou Monasso bij Scooter Service Noord


Voor meer informatie en vragen bent u welkom bij ons in de winkel. 

Scooter Service Noord is Monasso dealer van Noord Nederland. 

Scooter Service Noord is gespecialiseerd in het leveren van Monasso scooters.

Geldig vanaf januari 2019, hiermee vervallen alle voorgaande prijzen.