Aanbieding

Drive Hydro

Ideaal bij slecht weer !

 

Slecht zicht door regen?

Drive Hydro is dé oplossing tegen slecht zicht door uw windscherm. 

 

€ 24,99  incl plaatsen!

 

 

 


Drive Hydro

Drive Hydro is de oplossing voor slecht zicht tijdens het rijden in de regen.

 

De Drive Hydro waterafstotende folie is dè oplossing voor beter zicht in het verkeer! Bij een standaard windscherm hechten de regendruppels zich aan het oppervlak waardoor het zicht beperkt is. De folie van Drive Hydro zorgt ervoor dat regen en ander vloeistof van het windscherm meteen afdruppelt. Hierdoor zal deelnemen aan het verkeer veiliger zijn!

De Drive Hydro shield is voorzien van een waterafstotende laag waardoor de druppels per direct van het oppervlak afdruipen. Water en andere vloeibare stoffen kunnen zich niet hechten aan de Drive Hydro waterafstotende folie. 

 

Een waterafstotende spray kan worden vergeleken met de Drive Hydro shield. Echter is de Drive Hydro shield duurzamer. De werking van de Drive Hydro shield is 4x zo lang dan een waterafstotende spray.

 

  • Hecht uitstekend aan het windscherm!
  • Drive Hydro shield heeft een afmeting van 340 mm (b) x 210 mm (h)
  • Geschikt voor alle soorten en maten windschermen

 

Wij raden het aan om een Drive Hidro hield op een nieuw windscherm te plakken voor het allerbeste resultaat. Drive Hydro werkt ook op een ouder windscherm, alleen zou het windscherm beschadigd kunnen zijn waardoor het moeilijker zou kunnen zijn om Drive Hydro goed te plakken.  Drive Hydro kun je evt ook zelf op je windscherm aanbrengen. Let op: Hoe boller het windscherm, hoe lastiger plakken.  Wij  raden af om uw windscherm voorzien van een Drive Hydro schoon te spuiten met een hogedruk reiniger.

Drive Hydro

Drive Hydro waterafstotende folie voor windscherm.

€ 24,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen1